Designed and built with care, filled with creative elements

Top

Bezoekdag Hogeschool van Amsterdam

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

18

nov

Bezoekdag Hogeschool van Amsterdam

  Doelgroep: Eerstejaars studenten HvA

Eerstejaars studenten van de Hogeschool van Amsterdam bezoeken op 18 november 5 ROSRijnland-scholen, namelijk het Northgo College, de ISK van de Stichting Fioretti Teylingen, het Visser ’t Hooft Lyceum in Rijnsburg en de locaties Marienpoel en Burggravenlaan van het Bonaventuracollege.

Dit bezoek staat in het kader van beroepsopdracht 1, een opdracht die de studenten de mogelijkheid geeft theorie en praktijk aan elkaar te koppelen. De studenten verdiepen zich onder andere in de zes rollen van de leraar in de praktijk en in verschillende schooltypes en onderwijsconcepten. De scholen bieden de studenten de gelegenheid enkele lessen te observeren, de school te bezichtigen en gesprekken te voeren met leraren. Dit alles om de studenten een beter beeld te geven van het beroep van leraar, zowel binnen als buiten de les.

Tijdens de opleiding voor tweedegraadsdocent aan de HvA krijgt de student bijna elk semester een beroepsopdracht. Studenten proberen wat ze op de HvA leren uit in de praktijk en kijken terug om na te gaan wat ze geleerd hebben en nog moeten leren.

 

Details activiteit

Doelgroep : Eerstejaars studenten HvA
Datum : 18 november 2021
Tijd : 08:30 - 15:30