Designed and built with care, filled with creative elements

Top

Inspiratiedag ROSRijnland

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

29

nov

Inspiratiedag ROSRijnland

  Doelgroep: ROS-stagiair(e)s en startende docenten

Maak eens kennis met een andere school!

Wat voor leraar wil je worden? Op welke school voel jij je het best op je plek als leraar? En waarin zou jij je als leraar willen specialiseren? Om je te helpen deze vragen te beantwoorden organiseert ROSRijnland ieder jaar een inspiratiedag waarbij startende docenten en docenten in opleiding de mogelijkheid krijgen om eens op een andere school te kijken. Om de sfeer te proeven en te zien hoe het onderwijs daar is ingericht. Daarbij staat er op iedere school een bepaald thema centraal.

Dit jaar openen het Da Vinci College Lammenschans in Leiden en het Northgo College in Noordwijk hun deuren. Hieronder lees je het programma van het Da Vinci en vind je een link om je voor een van dit programma aan te melden. Informatie over het programma op het Northgo College vind je in de agenda op 30 november.


School           Da Vinci College Lammenschans
Thema           Lesgeven op het VMBO
Datum            woensdag 29 november
Tijd                  9.30 – 13.00 uur (inloop vanaf 9.15 uur)
Locatie           Da Vinci College Lammenschans, Bètaplein 24, Leiden

 

Lesgeven op het vmbo is een geweldige en unieke ervaring die veel voldoening kan bieden. Het Da Vinci College Lammenschans is een plek vol energie, diversiteit en kansen, voor zowel leraren als leerlingen. Vmbo-leerlingen leren niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische vaardigheden die hen goed voorbereiden op toekomstige carrières. Het is geweldig om te zien hoe ze hun competenties ontwikkelen. De persoonlijke banden die je opbouwt, maken het extra bevredigend om hun groei en ontwikkeling te zien. Als leraar op het vmbo groei je zelf ook voortdurend. Je leert flexibel, geduldig en empathisch te zijn, wat niet alleen in je professionele leven van pas komt, maar ook in je persoonlijke leven. Het is een avontuur dat je uitdaagt, inspireert en energie geeft.

 

Aanmelden
De dag is bedoeld voor alle startende docenten en docenten in opleiding binnen ROSRijnland. Om deel te nemen kun je je hier aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 november. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van de betreffende school met meer details over het precieze programma.

 

Details activiteit

Doelgroep : ROS-stagiair(e)s en startende docenten
Datum : 29 november 2023
Tijd : 09:30 - 13:00
Locatie : Da Vinci College, Lammenschanspark
Adres : Lammenschanspark 3, Leiden