Designed and built with care, filled with creative elements

Top

Speeddate extern

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

30

sep

Speeddate extern

  Doelgroep: Studenten die een stageplaats zoeken

 

ROSRijnland organiseert drie keer per jaar een speeddate waarbij docenten in opleiding kennis kunnen maken met alle stagescholen. De scholen en studenten presenteren zich hierbij kort aan elkaar en is er gelegenheid voor vragen. Op deze manier kunnen we de juiste match maken tussen de stagiairs en de stagescholen.

 

Op donderdag 30 september van 15.30 tot 17.00 uur organiseert ROSRijnland een speeddate voor alle studenten die een stageplaats zoeken voor schooljaar 2021-2022.

 

Wil jij in schooljaar 2021-2022 een stageplek binnen ROSRijnland bemachtigen? 

STAP 1           Meld je via deze link aan voor de kennismaking met de scholen van jouw voorkeur. Aanmelden is mogelijk t/m woensdag 29 september.

STAP 2           Bereid een korte pitch voor; zorg dat je jezelf in 1 minuut voor kunt stellen aan de scholen.

STAP 3           Als je wilt, kun je vooraf op onze website alvast informatie lezen over de scholen binnen ons netwerk. Misschien heb je al een voorkeur voor een stageschool?

STAP4/TIP     Neem je cv mee (5 stuks) voor de scholen waar je stage zou willen lopen.

 

Op basis van de kennismaking kun je als student bepalen op welke school je echt stage wil lopen. Dit geef je direct na de speeddate digitaal aan ons door. Indien er een match is tussen jou en de stageschool ontvang je een uitnodiging voor een vervolggesprek.

 

NB: Wij doen ons best om zo veel mogelijk studenten na de kennismaking te plaatsen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat er voldoende stageplekken voor iedereen beschikbaar zijn. Studenten van de opleidingspartners van ROSRijnland hebben voorrang bij plaatsing. Studenten van andere opleidingen kunnen alleen geplaatst worden, indien er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Details activiteit

Doelgroep : Studenten die een stageplaats zoeken
Datum : 30 september 2021
Tijd : 15:30 - 17:00
Locatie : Bonaventuracollege, Mariënpoelstraat
Adres : Mariënpoelstraat 6, Leiden
Organizer Name: : ROSRijnland