Designed and built with care, filled with creative elements

Top

Speeddate extern

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

25

sep

Speeddate extern

  Doelgroep: Studenten die een stageplaats zoeken

In verband met COVID-19 kan de externe speeddate in september helaas niet fysiek plaatsvinden. De werkwijze is daarom aangepast: alle scholen organiseren dit jaar een digitale kennismaking. Hierbij presenteren de scholen en studenten zich kort aan elkaar en is er gelegenheid voor vragen. Op basis van de kennismaking kun je als student bepalen op welke school je echt stage wil lopen. Indien er een match is tussen jou en de stageschool ontvang je een uitnodiging voor een vervolggesprek.

Dus: als je in schooljaar 2020-2021 graag een stageplek binnen ROSRijnland wil bemachtigen, meld je dan in twee stappen aan voor een kennismaking met de scholen van jouw keuze:

STAP 1            Ga naar onze stageadressen op deze website, bekijk de informatie over de scholen binnen ons netwerk en bepaal je voorkeur voor een stageschool.

STAP 2            Meld je via deze link aan voor de kennismaking met de scholen van jouw voorkeur. Let op: aanmelden kan tot uiterlijk 25 september.

NB Wij doen ons best om zo veel mogelijk studenten na de kennismaking te plaatsen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat er voldoende stageplekken voor iedereen beschikbaar zijn.

Details activiteit

Doelgroep : Studenten die een stageplaats zoeken
Datum : 25 september 2020
Tijd : -