Designed and built with care, filled with creative elements

Speeddate intern

Laden Evenementen

15

mrt

Speeddate intern

  Doelgroep: ROS-stagiair(e)s

ROSRijnland organiseert drie keer per jaar een speeddate waarbij docenten in opleiding kennis kunnen maken met alle stagescholen. De scholen en studenten presenteren zich hierbij kort aan elkaar en is er gelegenheid voor vragen.

Studenten van onze partneropleidingen die reeds op één van de ROS-scholen stage lopen, krijgen op 15 maart 2022 de gelegenheid om -met voorrang- een stageplaats op een andere ROS-school te verwerven voor schooljaar 2022-2023. 

Je kunt je (vanaf februari) HIER aanmelden voor deze interne online speeddate!

We vragen onze studenten vooraf te bedenken welke school mogelijk bij hem/haar past. Op onze website kun je veel lezen over de verschillende ROS-scholen en –locaties. Ook is het van belang dat alle studenten een korte pitch voorbereiden. In 1 minuut moet je jezelf voor kunnen stellen en aan kunnen geven wat voor stageplaats je zoekt. Op deze manier hopen we goede matches te krijgen tussen onze studenten en scholen!

Studenten die dit schooljaar nog geen stage lopen binnen ROSRijnland, zijn welkom op onze externe online speeddate op 11 mei 2022. Ben je al ROS-student en kun je 15 maart niet aanwezig zijn? Ook dan ben je welkom op onze externe speeddate op 11 mei 2022.

Details activiteit

Doelgroep : ROS-stagiair(e)s
Datum : 15 maart 2022
Tijd : 15:30 - 17:00