Designed and built with care, filled with creative elements

Startcursus ROSRijnland

Laden Evenementen

18

aug

Startcursus ROSRijnland

  Doelgroep: Beginnende docenten en gevorderde studenten

Op donderdag 18 augustus 2022 organiseert ROSRijnland opnieuw ‘De startcursus’ voor beginnende docenten en gevorderde studenten. Tijdens deze dag ontvangen onze nieuwe collega’s veel informatie, maar gaan ze vooral veel zelf doen. Zo gaan ze zich buigen over wat een goede docent wel en niet doet en hoe je een les ontwerpt. Alles voor een goede start van het schooljaar!

Datum : donderdag 18 augustus 2022
Tijd       : 09:30 – 16:00 uur (inloop: 09:00 uur)
Locatie: Northgo College, Duinwetering 107 in Noordwijk

Doelgroep
De doelgroep van deze startcursus bestaat uit collega’s, die geen of weinig ervaring hebben voor de klas. Als je herintreder bent of met een (leraren)opleiding bezig bent, valt er voor jou wellicht toch het een en ander te halen en te brengen. In alle gevallen wordt jouw aanwezigheid op prijs gesteld.

Aanmelden
Ben je een ervaren student of beginnend docent op één van de scholen van ROSRijnland? Aanmelden is mogelijk vanaf juni tot maandag 15 augustus. Wanneer je twijfelt of je tot de doelgroep behoort, neem dan contact op met de opleidingscoördinator van jouw ROS-school.

Let op:
Het is niet mogelijk om deel te nemen aan deze dag zonder inschrijving. Bovendien is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Schrijf je dus zo spoedig mogelijk in.

 

Details activiteit

Doelgroep : Beginnende docenten en gevorderde studenten
Datum : 18 augustus 2022
Tijd : 09:30 - 16:00
Locatie : Northgo College
Adres : Duinwetering 107, Noordwijk