Designed and built with care, filled with creative elements

Top

Startcursus ROSRijnland

Laden Evenementen

22

aug

Startcursus ROSRijnland

  Doelgroep: Beginnende docenten en gevorderde studenten

Op donderdag 22 augustus 2024 organiseert ROSRijnland opnieuw ‘De Startcursus’ voor collega’s, die geen of weinig ervaring hebben voor de klas. Tijdens deze dag ontvangen onze nieuwe collega’s veel informatie, maar gaan ze vooral veel zelf doen. Zo gaan ze zich buigen over wat een goede docent wel en niet doet en hoe je een les ontwerpt. Mogelijk geven ze ook een deel van een les als proefles. Alles voor een goede start van het schooljaar!

Datum : donderdag 22 augustus 2024
Tijd       : 09:30 – 16:00 uur (inloop: 09:00 uur)
Locatie: Beroepscollege Leystede, Van Swietenstraat 2 te Leiden

Doelgroep
De doelgroep van deze startcursus zijn startende docenten, derde, vierdejaars en master-studenten en zij-instromers. Heb je al enige ervaring of ben je herintreder en wil je je zelfvertrouwen vergroten? In alle gevallen wordt jouw aanwezigheid op prijs gesteld en valt er voor jou vast wel het een en ander te halen én te brengen.

Voorbereiding
Bedenk vast voor welk jaar en over welk onderwerp je het wilt hebben! Neem ook eventuele lesmaterialen mee, die je daarvoor nodig hebt.

Aanmelden
Ben je een stagiair of startend docent op één van de scholen van ROSRijnland? Meld je hier dan aan. Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 18 augustus. Wanneer je twijfelt of je tot de doelgroep behoort, neem dan contact op met de opleidingscoördinator van jouw ROS-school.

Let op:
Het is niet mogelijk om deel te nemen aan deze dag zonder inschrijving. Bovendien is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Schrijf je dus zo spoedig mogelijk in.

 

Details activiteit

Doelgroep : Beginnende docenten en gevorderde studenten
Datum : 22 augustus 2024
Tijd : 09:30 - 16:00
Locatie : Beroepscollege Leystede
Adres : Van Swietenstraat 2, Leiden