Designed and built with care, filled with creative elements

Startcursus ROSRijnland

Laden Evenementen

26

aug

Startcursus ROSRijnland

  Doelgroep: Beginnende docenten en gevorderde studenten

Op donderdag 26 augustus 2021 organiseert ROSRijnland opnieuw ‘De startcursus’ voor beginnende docenten en gevorderde studenten. Tijdens deze dag ontvangen onze nieuwe collega’s veel informatie, maar gaan ze vooral veel zelf doen. Zo gaan ze zich buigen over wat een goede docent wel en niet doet en hoe je een les ontwerpt. Alles voor een goede start van het schooljaar!

Datum : donderdag 26 augustus 2021
Tijd : 09:30 – 16:00 uur (inloop: 09:00 uur)
Locatie: Da Vinci College, Kagerstraat 7 in Leiden

Doelgroep
De doelgroep van deze startcursus bestaat uit collega’s die geen of weinig ervaring hebben voor de klas. Als je herintreder bent of met een (leraren)opleiding bezig bent, valt er voor jou wellicht toch het een en ander te halen en te brengen. In alle gevallen wordt jouw aanwezigheid op prijs gesteld.

Aanmelden
Ben je student of beginnend docent op één van de scholen van ROSRijnland? Vanaf juli kun je je HIER aanmelden. Wanneer je twijfelt of je tot de doelgroep behoort, neem dan contact op met de opleidingscoördinator van jouw ROS-school.

Let op:
In verband met het coronavirus houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Het aantal beschikbare plaatsen is daarom beperkt en het is dus niet mogelijk om deel te nemen aan deze dag zonder inschrijving.

Details activiteit

Doelgroep : Beginnende docenten en gevorderde studenten
Datum : 26 augustus 2021
Tijd : 09:30 - 16:00
Locatie : Da Vinci College, Kagerstraat
Adres : Kagerstraat 7, Leiden