kweekvijver voor onderwijstalent

Aanmelden

SpeeddatesWil jij stage lopen op één van onze ROS-scholen? ROSRijnland organiseert drie keer per jaar een speeddate om de juiste match te maken tussen jou en de stagescholen: twee externe speeddates voor studenten die nog niet eerder stage gelopen hebben binnen ROSRijnland en één interne speeddate speciaal voor de studenten die nu al stage lopen op een ROS-school. Wanneer na de speeddate blijkt dat er een match is tussen jou en een van de stagescholen, dan volgt er een vervolggesprek op de betreffende stageschool. Informatie over de eerstvolgende speeddate vind je in onze agenda.

VoorrangStudenten die al stage lopen binnen ROSRijnland hebben voorrang op de toedeling van stageplaatsen. Eén van de vele voordelen van stage lopen binnen ROSRijnland! Ook hebben studenten van de opleidingspartners van ROSRijnland voorrang. Studenten van andere opleidingen kunnen alleen geplaatst worden, indien er nog plaatsen beschikbaar zijn.

ContactMocht je specifieke vragen hebben, dan kun je contact opnemen met het secretariaat of de opleidingscoördinatoren van onze stagescholen.